Ενοικιάστε αυτοκίνητο και επισκεφθείτε τις καλύτερες παραλίες της Κρήτης

Το όμορφο νησί της Κρήτης έχει χιλιάδες υπέροχες παραλίες! Μπορείτε να επιλέξετε, ανάλογα με το γούστο σας, εκείνες που θέλετε να επισκεφθείτε. Είτε προτιμάτε μεγάλες είτε μικρές παραλίες, οργανωμένες ή μη, γεμάτες κόσμο ή απομακρυσμένες, στην Κρήτη θα βρείτε μια παραλία για κάθε γούστο!

Περισσότερα: Ενοικιάστε αυτοκίνητο και επισκεφθείτε τις καλύτερες παραλίες της Κρήτης

Επισκεφθείτε την παραλία του Σταλού στο νομό Χανίων

Η παραλία του Σταλού βρίσκεται περίπου 5 χιλιόμετρα δυτικά της πόλης των Χανίων και ανατολικά της Αγίας Μαρίνας. Ο Σταλός είναι ένας πολύ δημοφιλής προορισμός για τουρίστες από την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο. Ακριβώς όπως στην περίπτωση της Αγίας Μαρίνας και του Πλατανιά, ο Σταλός προτιμάται από τους τουρίστες κυρίως λόγω των όμορφων παραλιών, των πολυάριθμων και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών του και της εγγύτητας του στην πόλη των Χανίων.

Περισσότερα: Επισκεφθείτε την παραλία του Σταλού στο νομό Χανίων

Ενοικιάστε αυτοκίνητο και επισκεφθείτε την όμορφη πόλη του Ρεθύμνου

Η πόλη του Ρεθύμνου είναι η πρωτεύουσα της περιφέρειας του Ρεθύμνου και μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Κρήτης, με πληθυσμό περίπου 40.000 κατοίκους.

Περισσότερα: Ενοικιάστε αυτοκίνητο και επισκεφθείτε την όμορφη πόλη του Ρεθύμνου

Ενοικιάστε αυτοκίνητο και επισκεφθείτε το πανέμορφο Κεδρόδασος στα Χανιά!

Το Κεδρόδασος είναι ένας κρυμμένος θησαυρός στα νοτιοανατολικά της πόλης των Χανίων. Στην πραγματικότητα, βρίσκεται δυτικά του Ελαφονησίου, περίπου 78 χιλιόμετρα από την πόλη των Χανίων. Το δάσος των κέδρων είναι μια μοναδική παραλία που αξίζει να επισκεφτείτε, καθώς αποτελεί ένα από τα λίγα παράκτια δάση της Ελλάδας.

Περισσότερα: Ενοικιάστε αυτοκίνητο και επισκεφθείτε το πανέμορφο Κεδρόδασος στα Χανιά!

Chania Rent a Car - Το όμορφο Φρούριο του Φραγκοκάστελλου!

Το Φραγκοκάστελλο είναι κάστρο, το οποίο βρίσκεται στη νότια ακτή του νησιού της Κρήτης, περίπου 79 χιλιόμετρα από την πόλη των Χανίων. Το Φραγκοκάστελλο χτίστηκε από τους Ενετούς μεταξύ 1371 και 1374 και χρησιμοποιήθηκε ως οχυρό για την περιοχή. Το αρχικό όνομα του φρουρίου ήταν το "Κάστρο του Αγίου Νικήτα", το οποίο πήρε το όνομά του από την κοντινή εκκλησία. Ωστόσο, ο ντόπιος ελληνικός πληθυσμός της περιοχής πάντα χρησιμοποιούσε το όνομα "Φραγκοκάστελλο" που, στην κυριολεξία, σημαίνει το κάστρο των Φράγκων. Μετά από μερικά χρόνια, οι Ενετοί υιοθέτησαν το ίδιο όνομα για το κάστρο.

Περισσότερα: Chania Rent a Car - Το όμορφο Φρούριο του Φραγκοκάστελλου!

Ενοικιάστε αυτοκίνητο και επισκεφθείτε το πανέμορφο Λουτρό του νομού Χανίων

Το Λουτρό βρίσκεται στην επαρχία Σφακίων, περίπου 71 χιλιόμετρα από την πόλη των Χανίων, στη νοτιοδυτική Κρήτη. Το Λουτρό είναι ένα όμορφο παραθαλάσσιο χωριό, το οποίο κατά την αρχαιότητα ήταν το λιμάνι της αρχαίας Ανώπολης και πήρε το όνομά του από τα λουτρά που βρίσκονται στην περιοχή. Το φυσικό λιμάνι που δημιουργεί ο κόλπος, είναι ασφαλές ακόμη και σε κακοκαιρία.

Περισσότερα: Ενοικιάστε αυτοκίνητο και επισκεφθείτε το πανέμορφο Λουτρό του νομού Χανίων

Επισκεφθείτε το όμορφο Ελαφονήσι με ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο

Το Ελαφονήσι είναι συνδυασμός χερσονήσου και μικρού νησιού. Συγκεκριμένα, το Ελαφονήσι είναι ένα μικρό νησί που βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα από την ακτή και για να φτάσετε εκεί μπορείτε απλά να περπατήσετε μέσα από τη θάλασσα, καθώς τα νερά είναι πολύ ρηχά! Το Ελαφονήσι βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα του νομού σε απόσταση περίπου 75 χιλιομέτρων από την πόλη των Χανίων.llow!

Περισσότερα: Επισκεφθείτε το όμορφο Ελαφονήσι με ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο

Chania Rent a Car, ο βενετσιάνικος φάρος

Ο βενετσιάνικος φάρος στην πόλη των Χανίων είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της Κρήτης. Μοναδικός, καθώς συνδυάζει στοιχεία από την ανατολική και τη δυτική αρχιτεκτονική, βρίσκεται στο λιμάνι των Χανίων και κατασκευάστηκε κατά τον 15ο αιώνα, όταν η Κρήτη βρισκόταν υπό ενετική κατοχή.

Περισσότερα: Chania Rent a Car, ο βενετσιάνικος φάρος

Chania rent a car - Το αρχαιολογικό μουσείο στην πόλη των Χανίων

Στην όμορφη και γραφική πόλη των Χανίων, υπάρχουν πολλά μουσεία που φιλοξενούν πλούσιο αρχαιολογικό θησαυρό εκθεμάτων, τα οποία εξιστορούν τη διαχρονική πολιτιστική παρουσία των Χανίων. Ένα από τα σημαντικότερα μουσεία, που στεγάζεται στο Καθολικό Ενετικό μοναστήρι του Αγίου Φραγκίσκου, είναι το Αρχαιολογικό Μουσείο.

Περισσότερα: Chania rent a car - Το αρχαιολογικό μουσείο στην πόλη των Χανίων

Ενοικιάστε αυτοκίνητο και επισκεφθείτε τους διάσημους τάφους των Βενιζέλων!

Όταν επισκέπτεστε τα Χανιά, θα ανακαλύψετε ότι υπάρχουν πολλά αξιοθέατα που μπορείτε να επισκεφθείτε με ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο! Ανάμεσα στα πιο όμορφα μέρη, λίγο έξω από το κέντρο των Χανίων, είναι και οι τάφοι του Βενιζέλων, στο λόφο του Προφήτη Ηλία.

Περισσότερα: Ενοικιάστε αυτοκίνητο και επισκεφθείτε τους διάσημους τάφους των Βενιζέλων!

Chania rent a car, επισκεφθείτε τα Αρχαία Άπτερα

Η αρχαία Απτέρα, γνωστή και ως Άπτερον, ήταν μια σημαντική αρχαία πόλη. Βρίσκεται περίπου 13 χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης των Χανίων, στον κόλπο της Σούδας. Η πόλη-κράτος των Απτέρων ήταν ένα σημαντικό κέντρο από την Μινωική έως την Ελληνιστική εποχή.

Περισσότερα: Chania rent a car, επισκεφθείτε τα Αρχαία Άπτερα

Μπάλος, η περίφημη λιμνοθάλασσα των Χανίων!

Ο Μπάλος είναι ένα πραγματικά όμορφο μέρος, για να επισκεφθείτε. Βρίσκεται περίπου 56 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Χανίων, ανάμεσα σε δύο ακρωτήρια, τη Γραμβούσα και το Τηγάνι. Τα καθαρά, γαλαζοπράσινα νερά του Μπάλου και το σχήμα της παραλίας τον καθιστούν ένα από τα πιο μοναδικά μέρη για επίσκεψη στην Κρήτη.

Περισσότερα: Μπάλος, η περίφημη λιμνοθάλασσα των Χανίων!

Γραμβούσα, ένα όμορφο μικρό νησί στο νομό Χανίων

Στην πραγματικότητα υπάρχουν δύο μικρά νησιά που ονομάζονται Γραμβούσα, το βόρειο νησί ονομάζεται Άγρια Γραμβούσα κι εκείνο που βρίσκεται νότια ονομάζεται Ήμερη Γραμβούσα.

Περισσότερα: Γραμβούσα, ένα όμορφο μικρό νησί στο νομό Χανίων

Ενοικιάστε αυτοκίνητο για τη Χρυσή Ακτή Χανίων!

Η Χρυσή Ακτή είναι μια από τις κοντινότερες παραλίες της πόλης των Χανίων. Είναι μόλις 1 χιλιόμετρο από το κέντρο των Χανίων, οπότε αν βρίσκεστε στην πόλη, μπορείτε να πάτε με τα πόδια ως εκεί! Η παραλία ονομάστηκε "χρυσή" λόγω των καταπληκτικών χρωμάτων της άμμου εκεί. Αποτελείται από τρεις μικρότερες παραλίες με ζεστά, ρηχά και πολύ καθαρά νερά. Η Χρυσή Ακτή είναι εξαιρετική για τα παιδιά λόγω των ρηχών της νερών.

Περισσότερα: Ενοικιάστε αυτοκίνητο για τη Χρυσή Ακτή Χανίων!

Ακολουθήστε μας!

Αριθμός άδειας 1042Ε81000107200
All rights reserved Chania rent a car 2022 | Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders